Igualada - TGN Bàsquet (76-81)

Cop d'autoritat del conjunt del Sagrat Cor amb remuntada a les acaballes malgrat l'enrenou dels darrers dies per l'ajornament del darrer partit de Lliga a la Copa Catalunya. Les liles s'allunyen de la zona de perill amb dues victòries en cinc enfrontaments.

Va alertar Juan Carlos Arjona durant la prèvia que no seria fàcil endur-se res de profit d'Igualada i el vestidor va captar el missatge. Encara amb l'absència per lesió de Jessica de Gree, el TGN Bàsquet ha remuntat a la represa un duel que s'havia completat moltíssim durant els primers dos quarts. Imprecises en atac i toves en defensa, les tarragonines han marxat al descans 12 punts per sota però el +9 del tercer període les ha permès entrar de nou en la pugna per la victòria.

L'Igualada ha accelerat un altre cop per escapar-se de 9 punts a manca de 6 minuts: semblava que la jornada cauria del cantó local... No ha estat així. April Watson i Laura Pacual s'han fet amb les regnes del joc amb dues cistelles consecutives, la segona des de la línia exterior, i han fet possible el triomf del TGN Bàsquet. En minut i mig el parcial favorable visitant ha estat de 0 a 10.

A l'espera del que passi als despatxos amb el TGN Bàsquet-Les Corts, l'equip visitarà dissabte la pista del Roser (17.45h.).

Parcials: 22-13, 23-20, 19-28 i 12-20.