Gordillo: "Els jugadors i el director esportiu estan contents amb la meva feina

L'entrenador afronta diumenge l'ultimàtum de Lugo. Gordillo ha evitat polemitzar sobre la crisi interna dels últims dies i diu sentir-se amb forces per capgirar la situació. Llàstima, això sí, de les deficients instal·lacions de treball.

No és còmode treballar entre papereres que exerceixen de paraigües per frenar les filtracions. I sí, plou sobre mullat perquè la plantilla és justa, perquè s'acumulen els lesionats i perquè la permanència queda dos punts per damunt. Gordillo diu tenir el suport de la plana esportiva del Nàstic, inclòs el vestidor. Però evita qualsevol reflexió que jugui en contra dels interessos de l'entitat, la mateixa que ha posat sobre la taula l'ultimàtum de diumenge a Lugo.

Ivan López, Ramiro, Pol Prats, Albentosa i César Arzo són baixa per lesió, i Manu Barreiro i Mejías arribaran condicionats físicament. Dos antics membres del Nàstic dirigeixen el Lugo, Javi López i Emilio Viquiera, que compten a la plantilla amb Dongou, Varo i Juan Muñiz, amb 3 punts més que els tarragonins. Gordillo ha de guanyar per salvar el càrrec.

Les condicions deficients del pavelló i l'acumulació d'aigua als camps de gespa han impedit entrenar de manera adequada a només dos dies del Lugo-Nàstic, que es disputarà diumenge a les 4 de la tarda.