Apagats

El Nàstic-Alcorcon s'ha suspès poc abans del descans per manca de llum al Nou Estadi i amb 0-3 favorable als madrilenys. La imatge dels grana ha estat pèssima i el partit es reprendrà aquest dilluns a les 16 hores.

Una tortura des d'abans del xiulet inicial. Era el dia del sentit homenatge al delegat José María Grau, que ens va deixar dimecres, però res ha sortit com es desitjava. Ni la meteorologia, ni el joc, ni la instal·lació han estat a l'alçada d'una jornada de Lliga, d'un duel oficial de Segona Divisió.

La pluja no ajuda però les dificultats amb el subministrament elèctric han sorgit abans que els forts xàfecs. Al minut 30 el col·legiat ha aturat el duel a l'espera de recuperar el potencial de llum necessari per jugar a futbol en condicions. Cal dir que el Nàstic-Alcorcon ja havia arrencat amb gairebé 10 minuts de retard pel mateix motiu.

Amb la gespa impracticable i incapaç de drenar l'excès d'aigua (va tractar-se fa menys de dues setmanes) part de les fases de llum del Nou Estadi han dit prou una altra vegada, provocant la suspensió de la jornada. Es jugui o no aquest dilluns la tortura grana no s'ha acabat i és que l'Alcorcon té pràcticament lligats els tres punts. En menys de mitja hora ha trencat la defensa grana en tres ocasions, la primera d'elles al minut sis i mitjançant Juan Muñoz, que ha materialitzat una assistència en profunditat de l'exjugador del Nàstic, Eddy Silvestre.

Al minut 12 el mateix Juan Muñoz ha aprofitat l'error posicional de Djetei, que salta malament i genera espai a l'ex central del Nàstic; Cadamuro no refusa amb encert i l'Alcorcon aconsegueix el 0 a 2. Ja al 27 i des de l'esquerra Nono ha creuat un xut potent per fer possible el 0 a 3.

Més en aquesta secció: « Adéu, delegat CBT - Mataró (73-84) »