Dues ferides greus després de quedar atrapades pels aiguats a Tarragona

Dues dones han quedat atrapades per una avinguda d'aigua i han estat traslladades a l'hospital Joan XXIII. Una d'elles, en estat greu i l'altra, amb pronòstic reservat. És la conseqüència més dramàtica dels aiguats d'aquesta tarda, que han descarregat amb força a Tarragona i han provocat afectacions diverses, sobretot problemes per circular.

Els aiguats de la tarda han causat dues persones ferides en un accident de moto a l’avinguda Països Catalans al barri tarragoní de Sant Pere i Sant Pau. Després de caure de la motocicleta, han quedat atrapades sota un cotxe que s’havia desfrenat, moment que es veu en aquestes imatges enregistrades per un testimoni. Els fets han passat en una zona inundada i a conseqüència de la caiguda una noia de 21 anys ha estat a punt d’ofegar-se.

Tot i la força de l’aigua, finalment els bombers han aconseguit rescatar-les i les han atès al mateix lloc dels fets. Els bombers han arribat ràpidament ja que just estaven revisant una inundació en una escola propera. Les dues dones han estat traslladades a l’hospital Joan 23: una d’elles en estat greu i l’altra amb pronòstic reservat.

Aquesta és la conseqüència més dramàtica d’una tarda marcada pels aiguats durant la qual els bombers han rebut una trentena d’avisos només de la regió d’emergències de Tarragona. Durant el dia d’avui han caigut gairebé 100 litres d’aigua i ha estat entre quarts de quatre i les cinc quan s’ha concentrat la pluja més forta. Els efectes s’han deixat veure a les entrades a Tarragona. L’antiga nacional 340, al seu pas pel barri d’Icomar, ha quedat totalment inundada i per això s’ha tallat un dels carrils de sortida de la ciutat, el més afectat per la pluja. Allà s’ha quedat atrapat un vehicle. Una imatge que també s’ha repetit uns metres més enllà, al polígon Francolí, un altre dels indrets on s’ha registrat més acumulació d’aigua. Els conductors s’han vist sorpresos per la força de l’aigua.

També al centre de Tarragona les acumulacions d’aigua han causat dificultats per circular. Els vehicles que passaven per l’avinguda Vidal i Barraquer s’han trobat aquesta situació, i han hagut de reduir la velocitat. Situació semblant a la plaça Imperial, on l’aigua ha envaït completament les voreres. Afectacions també en algunes escoles com el col·legi Pax o la Salle, on han suspès les classes d’infantil.

Aquest episodi de pluges de la tarda ha arribat quan algunes zones de la ciutat encara es recuperaven dels aiguats de la nit. El més afectat, el barri del Serrallo, on aquest matí encara eren visibles els efectes del temporal en baixos i comerços de primera línia de mar que es van convertir en una extensió del moll de Costa en molts moments.