Un Nàstic encara limitat per les lesions vol treure profit de les urgències del Cadis

Ivan López no ha entrenat amb l'equip i Gordillo recuperi mantindrà absències importants per aquest diumenge. Amb els grana en zona de descens i els gaditans en plena crisi de resultats, la pressió juga en contra del rival: l'entrenador local perilla.

Si el Nàstic comença bé al Nuevo Carranza, tindrà més de mitja batalla guanyada. El Cadis no suma tres punts des de la primera jornada i Álvaro Cervera necessita un triomf que el mantingui a la banqueta. L'efervescència dels aficionats locals pot jugar a favor de Gordillo si arrenca per davant.

Manu del Moral podria ser la gran novetat en punta després de ser baixa contra el Deportivo. Albentosa també tornarà a la defensa però continuen vigents els interrogants sobre l'estat d'Ivan López, que no treballa amb el grup. La infermeria segueix farcida de possibles titulars com Arzo, Ramiro i Javi Márquez, que entrena separat del grup. L'entrenador del Cadis és el mateix que el va pujar a Segona.

Demà al matí el Nàstic viatjarà cap a terres gaditanes on diumenge a les 8 del vespre iniciarà la jornada 8, a 1 punt de les places de permanència.