×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 351

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 350

Les vendes augmenten un 10% a les rebaixes d'estiu


Últims dies de rebaixes, enguany amb una bona xifra, les compres han augmentat un 10% respecte l'any passat. Els atemptats de Camrbils i Barcelona, però, van afectara les vendes dels comerciants.

Aquests dies d’agost, els clients aprofiten per fer les últimes compres abans no acabin les rebaixes d’estiu. De fet, en algunes botigues ja no s’hi troben descomptes. Els comerciants de Tarragona han augmentat un 10% les vendes respecte l’any passat, en part, gràcies a l’augment del turisme. El consum s’ha recuperat i les xifres tornen a ser semblants a les d’abans de la crisi econòmica.

El que sí que ha disminuït és el consum de luxe del turisme rus. De fet, el turisme estranger acostuma a comprar producte de nova temporada, a diferència del nacional que es fixa més en si el preu té descompte. Els comerciants de Tarragona estimen que cada ciutadà s’ha gastat entre 300 i 400€ durant la campanya de rebaixes d’estiu. Un dels dies amb menys vendes ha estat precisament, aquesta última setmana, després dels atemptats de Barcelona i Cambrils.

Enguany els comerços podien escollir els dies de rebaixes ja que el calendari era lliure, però majoritàriament s’ha seguit amb el tradicional. Les expectatives per aquest hivern són bones.