Una startup d'un constantinec, entre les 100 millors empreses emergents del món

Us presentem l'Adrià Maceira. Aquest jove emprenedor constantinenc ha situat la seva startup o empresa emergent, entre les 100 millors del món segons South Summit. El seu producte estrella: un dispositiu mèdic de paper capaç de mesurar dos biomarcadors claus en el desenvolupament de la malaltia renal crònica.

Adrià Maceira ultima la preparació del pitch que farà aquest dijous a Madrid. En tres minuts haurà de presentar el seu producte i convèncer als experts sobre la funcionalitat, viabilitat i eficàcia del projecte. CreatSens Health és el nom de l’startup impulsada pel jove constantinenc ,en col·laboració amb la Universitat Rovira i Virgili. Una startup amb la que recentment ha rebut el reconeixement internacional, situant-la com una de les 100 millors empreses emergents del món. A Madrid presentarà el seu projecte, un dispositiu mèdic capaç de detectar el desenvolupament de la malaltia renal crònica, amb el qual obtindrà visibilitat i mantindrà contactes amb inversors i corporacions de tot el món.

Aquesta tecnologia permetria la generació descentralitzada i a temps real d’informació clínica rellevant, que ajudaria al personal mèdic en la seva presa de decisions i podria contribuir a optimitzar els recursos del sistema sanitari.
De les 100 empreses emergents presents a Madrid, tan sols una tindrà l’ocasió de competir per un milió de dòlars en finançament a l’Startup World Cup de Silicon Valley. Una oportunitat que segons l’Adrià seria clau tant a nivell personal, com per a la Universitat.