Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

bàner 970x90 Advertisement

Creix un 3'4% l'atur a les comarques de Tarragona, amb 1.500 nous aturats del sector serveis

Nou augment de l’atur a les comarques de Tarragona aquest setembre, un augment del 3,4% al setembre, 3 punts per sobre de la mitjana espanyola i encara més que la catalana, on la situació s’ha estabilitzat aquest mes, després d’un augment més moderat, del 3%, a l’agost. Actualment, a les comarques tarragonines hi ha prop de 45.000 persones aturades.

Per sectors, hem registrat 1.500 aturats més durant el setembre, final ara sí de la temporada turística alta a la costa, i això es reflecteix al sector serveis, que és el més perjudicat per la pèrdua de llocs de treball. A la resta de sectors, l’atur baixa. On es genera més ocupació és al sector de la construcció. Els sindicats alerten, precisament, de la precarietat en la contractació, que s'agreuja en períodes estivals, època de contractes temporals i de falses vacances de molts treballadors que són acomiadats el juny i recontractats el setembre.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ