×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

La Trono comença nova temporada amb tres tenors

Reunits de nou els Tres Tenors han trobat un forat a l’agenda per acudir a la ineludible cita amb el seu públic. La companyia Il·luminati ens proposa una comèdia musical en què el joc amb les veus hi té un paper destacat. A l’escenari de la Trono, un piano i tres tenors protagonitzen el primer espectacle d’una nova temporada a la Sala Trono, la segona a la nova casa de la caixa escènica del Metropol. Una temporada que s’allargarà fins el mes de gener i que presentarà un total de 17 espectacles.

També el Ballat Amaia Dorronsoro, o el polifacètic Roger Conesa, reivindicaran el segell tarragoní en aquesta nova temporada, aquest últim amb un espectacle per celebrar els 15 anys del seu projecte de cançó d’autor com a Roger Benet.

Els responsables de la Trono confien mantenir els números creixents que van aconseguir el curs passat a la nova seu, en què van superar els 3.000 espectadors, més del doble dels que van passar per l’antiga sala en el seu últim any durant el mateix període. Per obrir boca, fins dissabte, a la Trono Armanyà, podem escoltar els Tenors.