El CF Reus, el mirall del Nàstic

Serà diumenge a les 18 hores quan el Nàstic passi pel camp d'un exemple a seguir a la Segona Divisió. El Reus Deportiu ha demostrat que és possible començar bé el curs malgrat les adversitats de l'estiu.

L'adéu de Lekic i la negativa per part de la Lliga a l'hora d'inscriure noms importants com Isaac Cuenca, Vítor Silva, Yoda i Tito no ha impedit que el Reus Deportiu arrenqui la temporada amb registres notables, 4 punts per damunt del descens i classificat per a la següent ronda de la Copa del Rei. La irrupció de jugadors del planter per cobrir la curta plantilla ha funcionat i col·loca els de Xavi Bartolo com a favorits per al derbi d'aquest diumenge contra el Nàstic. Els veterans grana situen les mancances de l'equip, que són justament les diferències existents respecte als del Biax Camp.

Un Reus Deportiu que manté la mateixa identitat de l'època de Natxo González i López Garai a la banqueta, i un Nàstic que pretén allargar l'alegria de la setmana anterior quan va sumar la primera victòria de la temporada.

L'últim cop que el Nàstic va endur-se un derbi va ser l'any 2015 i a la Segona Divisió B. Des de llavors mai ha sumat tres punts, ni al Nou Estadi ni al Municipal de Reus, amb un empat i tres derrotes.