Presentat el gelat de les festes i els gots de xopets del seguici

Les Festes de Santa Tecla 2018 ja tenen el seu gelat de síndria i mamadeta i els seus nous gots de xopet, protagonitzat per sis nous elements del seguici.

Els gots de xopets del seguici de Santa Tecla ja estan a la venda. És la quarta entrega i enguany la protagonitzen els Gegants Vells, el ball de bastons, el ball de gitanes, les colles castellers, el ball de Serrallonga i la Cucafera. Amb la incorporació d’aquests elements del seguici, només en resten cinc, que formaran part de l’entrega de l’any que ve, junt amb el braç de Santa Tecla. Serà l’última entrega d’aquests gots de xopets. Els impulsors asseguren que s' han convertit en peces de col·leccionista. Tant és així, que les dues primeres entregues estan esgotades des de fa temps i que només en queden unes poques de l’any passat. El pack de sis, amb un preu de 25 euros, només es pot adquirir a la botiga Trofeu Badia.

I aquest és el gelat de les festes amb una base de granissat de síndria i una bola de gelat de mamadeta. També s’ha confeccionat la variant sense alcohol, que substitueix la bola de mamadeta per una de mandarina. Un gelat que també porta una forta càrrega social, ja que tots els diners recaptats aniran destinats al Casal Amic, una associació tarragonina que ajuda als més desfavorits. Durant la primera jornada el preu de la ració va ser d’un euro. L’objectiu de l’organització és arribar a vendre les mil terrines, que significarien mil euros pel Casal Amic.