Ballesteros es declara completament innocent i no pensa dimitir pel cas Inipro

L'alcalde de Tarragona s'ha declarat completament innocent i ha assegurat que no pensa dimitir. Han estat les primeres paraules després de conèixer la interlocutòria del jutge que el manté com a imputat en el cas Inipro. Ha acusat l'oposició de tacticisme i ha carregat contra les formacions que van demanar la seva dimissió: ERC, PDeCAT i la CUP.

Ha declarat que és completament innocent. Aquestes han estat les primeres paraules de l’alcalde de Tarragona després de conèixer la interlocutòria del jutge que el manté com a investigat en el cas Inipro. No li passa pel cap que es pugui obrir judici contra ell i assegura que no dimitirà. Abans que acabi setembre anunciarà finalment si es tornarà a presentar com a alcaldable del PSC per Tarragona. Tot sembla indicar que repetirà com a cap de llista.

Acusa l’oposició de tacticisme i de voler desgastar-lo i ha carregat contra les tres formacions que van demanar la seva dimissió després de saber que continua com a investigat. S’ha adreçat directament al portaveu d’Esquerra, de la CUP i del PDeCAT. 

Pel que fa al pacte de govern amb el PP, continua endavant i es garanteix l’estabilitat de la ciutat.

Unes declaracions que Ballesteros ha fet acompanyat del primer secretari del PSC al Camp de Tarragona, Roc Muñoz. Un fet que evidencia que compta amb el suport del partit.