El Port de Tarragona presentarà aquest mes el seu projecte logístic a Madrid

El Port de Tarragona donarà a finals els detalls del futur port sec que construïrà al centre de la península, després de formalitza l'adquisició dels terrenys logístics a Guadalajara. S'han adquirit per 3 milions i mig d'euros a la zona de Puerto Centro- a la Ciutat del Transport de Guadalajara, a tocar de la comunitat de Madrid. A finals de mes es farà una presentació oficial del projecte, amb una inversió prevista de 20 milions, encara amb el dubte de qui rellevarà Josep Andreu a la presidència del Port. 

Serà segurament l'última gran acció de Josep Andreu al capdavant del Port de Tarragona, mentre no es formalitzi el relleu. L'obertura d'una plataforma logística, un port sec, al centre d'Espanya serà una de les accions de creixement més importants del Port de Tarragona que permetrà ampliar i consolidar l'àrea d'influència al centre de la península. L'Autoritat Portuària ja ha formalitzat la compra dels terrenys a la Ciutat del Transport de Guadalajara.

El 26 de setembre el Port de Tarragona presentarà el projecte a tota la comunitat portuària i empresarial del territori. La nova plataforma logística del Port de Tarragona estarà a 65 quilòmetre del centre de Madrid, amb accés proper a les principals autovies, línies de ferrocarrils, i propera als nuclis d'activitat logística i industrial del Corredor d'Henares.