El Mercat Central, punt de venda dels productes de Santa Tecla

Les Festes de Santa Tecla de Tarragona han presentat aquest dilluns el marxandatge d'aquest any, que s'ha posat a la venda al Mercat Central. Enguany el color groc és protagonista al barret, que ha comptat amb la col·laboració dels presos de Mas d'Enric.

El marxandatge oficial de les festes de Santa Tecla ja és a la venda en un equipament que adquireix especial protagonisme durant l'edició d’enguany. A banda de la samarreta, el got, la motxilla o el mocador, com ja és habitual el Mercat Central disposa del seu producte exclusiu: el barret de palla de Santa Tecla, aquest cop dedicat al Carilló del Mercat amb sis elements del Seguici. Un barret amb càrrega social, ja que la cinta l'han col·locat alumnes interns d'arts plàstiques del Centre Penitenciari Mas d’Enric. Hi haurà tres barrets més.

A partir de divendres, comprar els productes oficials a la parada del Mercat tindrà premi. Els paradistes disposaran de tiquets de descompte per comprar a preu reduït, i és que suposarà un estalvi d’un a tres euros. En aquest indret també se celebrarà el Mercat de Tapes, el 15 de setembre. Inclòs dins l'agenda de Santa Tecla, oferirà degustacions a preus populars per primer cop fins a mitjanit.

El Mercat de Torreforta també comptarà amb una parada de productes amb l’objectiu d’acostar la festa als barris de Ponent.