El segon cicle d'Històries Amagades de Tarragona projecta 10 noves sessions

El 9 de setembre arrencarà el segon cicle d'Històries Amagades de Tarragona i després de l'èxit de l'any passat ho farà amb 10 noves propostes amb 25 places cadascuna. Un cop al mes, fins arribar a l'estiu de l'any vinent, es farà una visita mensual a un espai patrimonial poc conegut de la ciutat. 

La Casa Castellarnau, al carrer Cavallers de Tarragona, seria l'escenari idoni per la història amagada de Sartine, el Richelieu de Lluís 15 que va morir a Tarragona. De fet, per aquí passarà la primera ruta del cicle que aquest proper curs, de setembre a juny, oferirà 10 sessions per 25 persones amb atractius com el passeig amb Carles Marquès, el 9 de setembre, sobre Sartine.

Entre les noves propostes d'aquest any, destaca la visita a Casa Corderet, el comerç més antic de Catalunya, un recorregut per la Tarragona Modernista, o la ruta pel passat ibèric, medieval i visigòtic de Tarragona. Fins i tot un viatge als orígens del barri de Bonavista o el barraquisme al Francolí.

Històries Amagades és doncs un projecte del Museu d'Història de Tarragona per donar a conéixer el passat de la ciutat més enllà del món romà, mentre no es construeix el Museu previst a l'antiga Tabacalera. Un projecte que preveu tenir el pla funcional a finals d'aquest any per tal de definir els espais culturals que s'hi podran projectar.