×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 350

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

Anna Gispert, perpetuadora de Santa Tecla 2017

 

Les festes de Santa Tecla ja tenen perpetuadora. Aquest any ha estat designada la tarragonina Anna Gispert. Ella serà l'encarregada de fer La Crida de les festes. Hem quedat amb ella per conèixer-la millor.

 

Anna Gispert Magarolas. Ella serà la perpetuadora de les Festes de Santa Tecla durant el tradicional acte de la Crida que marca el tret de sortida a la festa. Tot i que ja fa uns dies que va rebre la trucada de la regidora de festes de la ciutat per proposar-li, Gispert assegura que encara se sent emocionada per aquest encàrrec.
I és que des de fa uns quants anys aquesta tarragonina és professora de secundària a l’Institut Martí Franquès. A les seves classes sempre intenta promoure el coneixement, l’interès i l’estudi de la festa i el folklore de la ciutat. Gispert ha dirigit i a col•laborat en diversos treballs de recerca amb les festes de Tarragona com a protagonistes i fins i tot va impulsar una assignatura per donar a conèixer la realitat cultural tarragonina. I tot això amb un objectiu molt clar.
La perpetuadora ja està treballant en el seu discurs que assegura estarà centrat a agrair la tasca dels diversos tècnics de festes que ha tingut l’Ajuntament i també en reivindicar i reconèixer la feina de tots els docents i alumnes que realitzen treballs sobre l’àmbit de la festa.