×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 350

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 351

Younes Abouyaaqoub, l’autor de l’atemptat de Barcelona

La col·laboració ciutadana, a tot el territori, pot ser clau en les pròximes hores per trobar Younes Abouyaaqoub, el presumpte autor material de l'atropellament massiu de la Rambla de Barcelona, dijous passat. Un atemptat, sumat a l'atac de Cambrils on van morir 5 terroristes més, d'entre els quals es creia que hi havia el conductor de la Rambla tot i que després es va descartar. La investigació per  tant, segueix avançant, i ara la prioritat és trobar el conductor fugat. Avui els Mossos han fet públiques noves fotos i alguns detalls més.

És Younes Abouyaaqoub, l’autor de l’atemptat de Barcelona. Ho han confirmat els Mossos d’Esquadra i han demanat la col•laboració de la ciutadania per localitzar-lo. Younes Abouyaaqoub és el conductor de la furgoneta que va causar l’atropellament massiu a la capital catalana. Fa un 80, de complexió normal, podria portar barba. Se’l considera perillós i els Mossos adverteixen que podria anar armat. Després de cometre l’atemptat va marxar a peu i va apunyalar mortalment l’ocupant d’un cotxe, amb el que va fugir i que va ser interceptat a la sortida de Barcelona. Va abandonar el vehicle a Sant just i aquí els Mossos li perden la pista. Per tant, el nombre de víctimes mortals de l’atemptat s’eleva a 14. 
A aquesta xifra cal sumar la dona que va morir en l’atemptat de Cambrils. Els mossos van abatre els 5 terroristes que viatjaven en un cotxe i que volien cometre un atac al municipi. Els 5 ja estat identificats i els Mossos han descartat definitivament que el conductor de la furgoneta de Barcelona fos un dels atacants abatuts a Cambrils.
La investigació dels Mossos també es centra en la casa d’Alcanar que va explotar la nit de dimecres. Hi van morir almenys dues persones i els Mossos ja les han identificat. Una d’elles seria l’imam de Ripoll, considerat l’autor intel•lectual dels atemptats.