×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 351

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 350

El 'No tinc por' també es va sentir a les concentracions de Tarragona

'No tinc por' ha estat l' emblema de les concentracions i manifestacions que s'han repetit arreu del territori, i que aquí a Tarragona congregaven més d'un miler de persones, dissabte, a la Rambla Nova. També hi han hagut mostres de rebuig de les comunitats musulmanes del territori.

Mil persones es van concentrar al capdamunt de la Rambla Nova, a tocar del Balcó del Mediterrani per rebutjar el terrorisme que aquests dies ha colpit Catalunya. La població de Tarragona es va mobilitzar a través de les xarxes socials per manifestar-se contra qualsevol acte de violència. L’organització d’aquest acte no va ser iniciativa de cap associació ni entitat, sinó que van ser els ciutadans anònims els que es van mobilitzar.

Les flors, les espelmes i desenes de missatges a favor de la pau van omplir l’icònica barana del Balcó del Mediterrani.  La concentració va acabar amb un minut de silenci per respecte a les víctimes i amb crits de “No tenim por”. Qui també va sortir al carrer, per manifestar-se contra el terrorisme, va ser la comunitat musulmana sota lemes com “el terrorisme no té religió” entre d’altres. En aquesta ocasió l’acte es va fer a la Plaça de la Font, davant l’Ajuntament de Tarragona i va ser convocat per la Federació d’Associacions de Marroquins a Espanya. Els participants de la concentració van fer cinc minuts de silenci, en record a les víctimes, i l'acte va acabar amb un llarg aplaudiment.

La comunitat musulmana també va sortir al carrer a Cambrils. Es van aplegar a les portes de la mesquita per rebutjar el terrorisme i van fer una crida a la convivència.