El nedador del CN Tarraco Ferran Siré competirà als Jocs Olímpics Juvenils

 

 

Ferran Siré ha estat seleccionat per a participar en els Young Olimpic Games a Buenos Aires, a Argentina. Després d'una molt bona temporada el nedador tarragoní participarà en una de les 4 places de la Reial Federació Espanyola de Natació.

 

 

Després de proclamar-se Campió d'Espanya Júnior en 200 papallona, Ferran Siré afronta un nou repte. I és que el nadador tarragoní ha estat seleccionat per la Reial Federació Espanyola per participar en els Young Olimpic Games, que és celebraran a Argentina el mes vinent d'octubre.

Es tracta d'un esdeveniment de categoria mundial que el Comitè Olimpic Internacional organitza cada 4 anys. Siré ha rebut la notícia amb sorpresa i és que l'equip espanyol només compta amb 4 places i una ha estat per al nedador tarragoní, que es mostra confiat i encara el repte amb il·lusió.

Siré ha completat una temporada de rècord, amb una participació en el Campionat d'Europa Júnior de Helsinki i una medalla de bronze als 200 papallona absoluts, al Campionat d'Espanya.

Siré començarà els preparatius per aquesta prova el dia 15 d'Agost, i ho farà al Centre d'Alt Rendiment de Sierra Nevada, a Granada. Allà s'entrenarà amb la resta de l'equip espanyol de natació durant 2 setmanes a una altura de 2235 metres.