El Nàstic presenta Mejías, Becerra i Abeledo

Dia de presentacions al Nàstic amb triple presentació oficial amb Mejias, Becerra i Abeledo. Demà també es presentaran davant la seva nova afició juntament amb tot l’equip abans del partit contra l’Espanyol al Nou Estadi. La plantilla però encara no està tancada.

El capítol de sortides no avança, però les entrades comencen a dibuixar ja el perfil d’equip per a la propera temporada. De moment, encara amb el mercat de fitxatges granes sense tancar, tres cares noves. Tres reforços per a tres posicions diferents. Davantera, defensa i porteria. Aquesta última demarcació coberta amb la veterania d’Isaac Becerra, porter de 30 anys amb pocs minuts la temporada passada al Valladolid però amb llarga experiència a la categoria, després de completar-hi quatre temporades amb el Girona.

Amb Isaac Becerra són tres ara els porters que es diputen un lloc a l’once. S’espera la marxa de Dimitrievski, però de moment, continua treballant amb el grup.

Tot i que encara el mercat pot oferir sorpreses, el director esportiu del Nàstic valora positivament els quatre noms que ja formen la davantera grana. L’última incorporació, l’extrem andalús procedent de l’Atlético Malagueño Ignacio Abeledo. Pòlvora jove, de 22 anys, vol créixer al club grana. Un objectiu que comparteix amb el defensa Josua Mejías, cedit pel Leganés i de 21 anys. Els dos, sense experiència a la categoria de plata però amb qualitat i, sobretot, il·lusió.

No seran els últims fitxatges del conjunt grana. El seu director esportiu reconeix que encara treballen per incorporar dos o tres peces que arrodoneixin el bloc. Volen fer-ho ho abans possible, per permetre al míster treballar amb temps, però el calendari l’acabarà marcant el mercat.