×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 351

L'Anella Mediterrània es prepara per acollir una meta de la Vuelta aquest dimarts

Demà dimarts, poc després de les 5 de la tarda, l'Anella Mediterrània dels Jocs obrirà per primer cop les seves portes al públic. Ho farà 10 mesos abans de l'inici de Tarragona 2018 i per acollir la meta de la mediàtica Vuelta a España.

Serà la dotzena vegada a la història de les 72 edicions que l'esprint de la Vuelta se situa a Tarragona. L'últim cop va ser l'any 2013, a la Rambla Vella i amb victòria per Phillipe Gilbert. La quarta etapa arrencarà a Escaldes-Engordany, l'única que travessarà per territori català. I la mateixa avinguda Principal de l'Anella, a tocar de la zona del Pavelló, dibuixarà la recta final de la jornada d'aquest dimarts, que prèviament passarà per municipis com Montblanc, Valls i Constantí. En principi, una tarda destinada a la victòria d'algun dels millors velocistes de la Vuelta. Serà la principal prova test que ha organitzat, fins ara, l'equip de Tarragona 2018 La predisposició per part de la Vuelta de comptar amb Tarragona ha estat total, malgrat que la demanda de ciutats per acollir una meta de la prova és elevadíssima.

La marca de Tarragona 2018, fins i tot, apareixerà durant els dos últims quilòmetres, els més preuats per l'elevat impacte publicitari. Una meta que comptarà amb un desplegament de seguretat d'alt nivell i és que s'esperen més d'un centenar de periodistes acreditats.