Exhaurides en menys de dues hores les entrades per la jornada de diumenge del Concurs de Castells

Normalitat gairebé absoluta en la venda d'entrades per a la jornada de diumenge del Concurs de Castells que es celebrarà el proper 7 d'octubre a la Tarraco Arena Plaça. Per segona edició consecutiva no s'han repetit els problemes d'altres processos de venda de localitats, tot i que sí que hi hagut algunes incidències a l'hora de pagar l'import. En total s'han venut més de 4.400 entrades per a la gran jornada del diumenge.

Poc més d'una hora i tres quarts , aquest és l'espai de temps en el que formalment han trigat en exhaurir-se les 4.430 entrades que es posaven a la venda per a la jornada de diumenge del Concurs de Castells. Un termini que podria haver baixat fins als només 10 minuts si no hagués estat per una errada de la plataforma de pagament amb la que treballen els diferents bancs per a completar aquests pagaments, que ha fet que 600 entrades no hagin pogut ser venudes amb normalitat fins a gairebé les 12 del matí, dues hores més tard de l'inici de la venda de localitats.

Una errada que des de l'organització i l'empresa que s'encarregava de la venda de les localitats, Corian, desvinculen de la seva gestió. Des de la direcció del Concurs valoren molt positivament tant la gestió feta per l'empresa concessionària en aquesta edició com l'expectació que ha tornat a crear el Concurs una vegada més.

Amb les entrades exhaurides de diumenge, encara es poden comprar entrades per a la jornada de dissabte a un preu unitari de 5 euros. Unes entrades per al segon dia en importància que de moment segons l'organització s'estan venent a un ritme més alt que ara fa dos anys