Ballesteros diu que el llegat dels Jocs és assumible però no aclareix si es tornarà a presentar

En una conferència a la Cambra de Comerç de Tarragona, l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros ha tret pit de la seva gestió al capdavant de la ciutat i ho ha fet presentant xifres d'aquests 10 anys. També ha assegurat que els Jocs han estat tot un èxit i que el llegat és econòmicament assumible. Pel que fa a la decisió de tornar-se a presentar com a alcaldable, l'ajorna fins passat l’estiu.

 Sota el títol ‘Tarragona, del 2008 als Jocs’, Josep Fèlix Ballesteros ha fet balanç de la seva gestió com a alcalde i ha tret pit de les fites aconseguides durant aquesta dècada. Destaca, entre d’altres, l’aposta pels serveis socials o la seguretat i també per les inversions. També ha fet balanç dels Jocs Mediterranis i ha assegurat que han estat un èxit. Amb un pressupost de prop de 100 milions d’euros, entre inversions i pressupost operatiu, l’Ajuntament ha aportat prop de 15 milions a l’esdeveniment. La resta han arribat d’altres administracions o empreses privades. Segons Ballesteros, les xifres demostren que els Jocs no generaran endeutament i que la gestió de les instal·lacions és assumible per l’Ajuntament.

Pel que fa al seu futur, Ballesteros ha dit que no serà fins després de l’estiu quan decidirà si es torna a presentar com a alcaldable del PSC. Diu que té il·lusió per seguir, però ajorna la decisió definitiva.

Deixa també fins després de les vacances la presentació de xifres com quantes entrades dels Jocs es van vendre o quants espectadors hi van assistir. Ballesteros diu que presentarà totes les dades un cop s’hagi fet el tancament definitiu.