Creu Roja de Tarragona atén més de 62.000 persones a la demarcació durant el 2017

Creu Roja a Tarragona incrementa el nombre d'intervencions amb les persones més vulnerables i atén a més de 62.000 persones. Són dades que corresponen a l'activitat de l'entitat l'any 2017. Un any en que la Creu Roja ha participat en el Programa impulsat per l'Estat per tal d'atendre a persones refugiades.Avui dia l'entitat ajuda a un total de 117 persones. L'augment més significatiu és en els projectes de lluita contra la pobresa. En canvi, el nombre de persones ateses ha dismunït prop d'un 10% perquè, expliquen des de Creu Roja, que hi ha un grup de població que sembla que està sortint de la situació de vulnerabilitat econòmica. Tot i això, la cronificació de la pobresa és un dels reptes que afrontarà l'entitat pròximament.

També augmenta un 8% el nombre d'associats i un 4,5% el voluntariat. Una massa social que ha aportat prop de 2 milions d'euros que ajudaran a seguir amb els projectes de l'entitat.

Per cada 100 euros de donatiu, 25 es destinen a projectes de lluita contra la pobresa, 19 a ajudar persones discapacitades, 17 en cobrir emergències i 13 a formació i voluntariat.