Òscar Peris fixa les seves prioritats després de retornar a la delegació

Després de l’impàs de l’aplicació del 155 amb unes eleccions pel mig, Òscar Peris ha tornat al despatx que ja ocupava des de l’anterior legislatura. Tot just fa una setmana que va tornar a ser nomenat delegat del Govern a Tarragona. No parla de restitució en el càrrec perquè entén que les cares del Govern han canviat, però si de represa d’una feina que va quedar estroncada per la intervenció de l’Estat.

Entre les problemàtiques a entomar: concretar el desviament dels vehicles pesats de la N-340 a l’autopista amb el nou govern de l’Estat, o la construcció del nou hospital a Tarragona.

En termes de país, Peris, igual que els dos anys que va ostentar el càrrec a l’anterior legislatura, fixa l’objectiu principal a treballar per un projecte republicà.

Amb el retorn a la delegació, Peris, que va encapçalar la llista d’Esquerra per Tarragona a les últimes eleccions, ha abandonat ja el seu escó de diputat, funció incompatible amb les tasques de delegat. El buit que deixa Peris al Parlament amb la seva renúncia l’ocupa ara la també vallenca Raquel Sans.