El mercat setmanal torna a la plaça Corsini

Finalment ha arribat el dia i aquest matí els marxants del mercat ambulant de Tarragona han tornat a Corsini. La Plaça del Mercat central ha recuperat avui la seva activitat 11 anys després de l'inici de les obres de reforma de l'edifici. Les parades s'hi havien d'instal·lar dimarts però l'oposició dels marxants de sortir de la Rambla, on havien estat fins ara, va boicotejar el trasllat. Finalment però, han acceptat la petició de l'Ajuntament. Alguns però, encara no estan convençuts.

Aquesta és la imatge: els marxants establerts a Corsini, la seva ubicació original. Aquest canvi no té el suport de tots els venedors, però han decidit deixar la Rambla i instal·lar-se a la plaça i d'aquesta manera queda enrere la protesta de dimarts. Un primer dia per adaptar-se al nou emplaçament i que genera reaccions diverses entre els venedors. Entre les queixes, la dificultat per accedir amb els seus vehicles o la ubicació concreta de les seves parades, que consideren que els perjudica.

Opinions també diverses entre els clients habituals del mercat. Alguns asseguren que el canvi d'ubicació no té major importància, perquè és molt a prop. D'altres, en canvi, destaquen que la plaça Corsini és un espai més tancat.

Tot i les protestes de dimarts, l'Ajuntament va mantenir que s'havien de traslladar a Corsini. D'aquesta manera han recuperat la ubicació original 11 anys després.