Dídac Nadal (PDeCAT) i Alejandro Fernández (PP), a les directives dels seus partits

Cap de setmana marcat pels canvis en la direcció del PDeCat, a Catalunya, d'una banda, i del Partit Popular a Espanya, de l'altra. I amb participació tarragonina en els dos casos. Dídac Nadal i Alejandro Fernández formaran part de les direccions dels seus partits.

El portaveu del PDeCat a l’Ajuntament de Tarragona, Dídac Nadal, forma part dels 28 escollits que acompanyaran David Bonvehí i Míriam Nogueras en la cúpula directiva del partit fundat ara fa dos anys i que aquest cap de setmana ha viscut una assemblea nacional que ha situat el PDeCat dins la Crida Nacional inspirada per Carles Puigdemont. Nadal arriba a la renovada cúpula directiva del partit després d’haver-se convertit el passat mes de gener en el portaveu del grup a l’Ajuntament de Tarragona. La cara visible del PDeCat tarragoní, que també serà alcaldable a les properes municipals.

Dídac Nadal no serà però, l’únic tarragoní amb pes específic a les direccions dels partits que representa. El diputat i portaveu del PP al Parlament de Catalunya, Alejandro Fernández, també formarà part de la nova junta directiva del PP A nivell estatal. Serà una de les 35 persones que integraran l’equip de màxima confiança de Pablo Casado, el nou líder dels populars espanyols, escollit en unes primàries en què els compromissaris tarragonins també han donat el seu suport majoritari a Casado.

Fernández exerceix de portaveu del PP al Parlament des del novembre de 2016. És diputat des de l’octubre de 2015. Anteriorment, també havia estat el representant del PP per Tarragona al Congrés i havia exercit de regidor a l’Ajuntament de Tarragona durant tretze anys. Des del 2003 fins al 2016.