Espectacles i visites nocturnes a l'amfiteatre romà durant les nits d'estiu

Nova aposta de Tarragona Turisme per omplir les nits d'estiu a l'amfiteatre romà amb l'espectacle que agafa el relleu a Tarragona Història Viva. Es titularà Amfiteatrum. Es completarà amb visites nocturnes amb projeccions audiovisuals. Aquesta programació començarà el 27 de juliol i s'allargarà fins al 25 d'agost.

Espectacles i visites nocturnes amb projeccions audiovisuals. Aquestes són les dues apostes per les nits de cap de setmana a l'Amfiteatre. Per una part, Tarragona Turisme reconverteix l'antic Tarragona Història Viva, passant-se a dir Amfiteatrum, en el que s'espera que sigui un espectacle de gran format on l'espectador viatgi en el temps per veure el naixement d'un amfiteatre i descobrir la història de Lupus, un gladiador disposat a lluitar per restablir una injustícia, tot plegat amb una posada en escena important amb alta tecnologia.

Per altra banda, les visites nocturnes inclouran la projecció d'una versió de 30 minuts del capítol dedicat a Tàrraco de la guardonada sèrie Ingeniería romana. Una versió que ha estat editada expressament per l'activitat.
Des de turisme creuen que aquestes dues novetats nocturnes, potenciaran l'activitat turística en un dels monuments més emblemàtics de la ciutat.

Totes dues activitats començaran el 27 de juliol i finalitzaran el 25 d'agost. En el cas d'Amfiteatrum, l'espectacle tindrà lloc els divendres i dissabtes a les 10 de la nit i el preu oscil·larà entre els 10 i 15 euros pels adults. Per la seva banda, les visites nocturnes seran de diumenge a dijous a les 10 de la nit en anglès i a les 11 menys 20 en castellà, amb el mateix preu de l'entrada regular a l'amfiteatre.