El FITT omple en els primers espectacles

Èxit de públic durant el primer cap de setmana de programació teatral inclosa dins el FITT. Un cap de setmana marcat pel tarannà internacional del festival, amb la inclusió d’una obra de procedència argentina, però que també ha tingut espai pel talent tarragoní, amb la representació d’una obra dirigida per Marc Chornet, que ha doblat funció.

En espera de l’arribada del  punt àlgid del festival, amb el concurs Young FITT, de muntatges innovadors i arriscats, la cinquena edició del Festival Internacional de Teatre de Tarragona ha tancat el primer cap de setmana d’espectacles amb notable èxit, si més no si tenim en compte el volum d’entrades venudes i la necessitat d’obrir un segon passi d’un dels espectacles programats, en aquest cas Vaig ser proper, de la companyia Ingenu. Un espectacle dirigit pel tarragoní Marc Chornet que explora diferents llenguatges escènics, més enllà de la paraula.
 
I de casa a fora. El FITT ha mostrat també la seva vocació internacional portant un espectacle provinent de més enllà de l’Atlàntic. Des de l’Argentina va arribar Mi hijo camina un poco más lento, l’adaptació d’una obra del croat Ivor Martinic. Una mostra de la capacitat d’incidència del festival tarragoní de noves dramatúrgies a nivell internacional.
 
Demà s’iniciarà la competició del Young FITT, amb sis espectacles de procedències diverses, (Catalunya, País Basc, Iraq, Anglaterra, Itàlia i França). Un punt de trobada de productors i director internacionals que també participaran d’activitats paral·leles.