Ballesteros assegura que les dades d'assistència avalaran l'èxit dels Jocs

Dues setmanes després de la cerimònia de clausura i d’haver digerit les crítiques expressades pels partits de l’oposició, l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, reitera la seva defensa de l’èxit dels Jocs i emplaça els partits de l’oposició a escoltar-se els experts que van avalar l’excel·lència, diu, dels mateixos quan aquests ja expiraven. Ho fa al temps que assegura no compartir la visió negativa que, des de l’oposició es fa del balanç de l’esdeveniment.

Ballesteros ha recordat que els experts internacionals van qualificar els Jocs d’excel·lents a nivell esportiu, amb més esportistes, modalitats i països que en anteriors edicions; a nivell social, amb una vila per a esportistes molt ben valorada pels atletes i destacant el paper dels voluntaris.

A nivell d’assistència de públic, un dels punts més qüestionats, assegura que encara no tenen els números tancats però argumenta que els càlculs situen Tarragona per sobre els volums d’assistència dels anteriors Jocs Mediterranis.

En el seu balanç, l’alcalde Ballesteros fixa només cinc errades puntuals durant l’esdeveniment que s’han volgut magnificar per deteriorar la imatge dels Jocs.