×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 351

La Watermelon Pool i la Sindriada recapten diners per l'entitat 'Xq no Alex?'

Ahir va tenir lloc la Watermelon Pool i la Sindriada on 5 tarragonins es van mullar per una causa solidària. Un d'ells ens explica els castells a aquí a la Tac 12.

Amb la calor del migdia els primers concursants de la Watermelon es llançaven a la piscina instal·lada al costat del Mercat Central. Es tracta d’un acte solidari que arriba a la cinquena edició, d’entre 30 participants, els 5 més votats es tiren a la piscina per recaptar diners per una causa solidaria. El guanyador de les votacions va ser Jesús Fernández, un tarragoní vinculat a l’esport. L’entitat que va escollir per dipositar els diners és “Per què no Àlex?”, que té com a objectiu fer participar als nens amb diversitat funcional del món del running.

Qui també es va llançar a la piscina va ser el periodista d’aquesta casa, Àlex Alonso que destinava els diners a la Muntanyeta. Un altre acte solidari que es va fer paral·lelament és  la Sindriada, aquest any com a novetat, a l’interior del Mercat Central. La col·lecta de la Sindirada també anirà a “per què no Àlex?”. Mentre es refrescaven amb la síndria i la piscina, el grup Mostassa que ha cantat la cançó de l’estiu de Tac 12 va ser l’encarregat de posar la música a la festa.