Creixen un 130% els morts a les carreteres tarragonines respecte l'inici de 2017

Creixement preocupant de la mortalitat a les carreteres tarragonines. En el que portem d'any s'ha més que doblat la quantitat de morts. Un 130% més de víctimes. L'any passat, a hores d'ara, havien mort 10 persones en accidents de trànsit al nostre territori. Enguany ja ha perdut la vida 23 persones, situant-nos gairebé a dades del 2016, tot i que aquell any, al març, recordem 13 estudiants van morir l'accident de Freginals, fet que va disparar els registres de sinistralitat d'aquell primer semestre. El rècord va ser el 2010 amb prop de 30 morts. Trànsit ho qualifica d'emergència viària.

Aquest any a Catalunya ja han mort un 42% més de persones que el primer simestre del 2017. La xifra es dispara però a Tarragona, la demarcació on l'increment ha estat major. Un 130%, amb 13 morts més que ara fa un any. Els motius són els de sempre: l'alcohol, les drogues, la velocitat... i les distraccions:

Segons Interior, estem lluny dels objectius fixats per l’any 2020 de reduir la sinistralitat al 50% respecte el 2010. El Govern seguirà amb el pla de contenció policial per prevenir els accidents de trànsit, apostant per la implementació dels radars per tram com el de l'A-7 a Tarragona.