×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 351

Tarragona dóna continuïtat a la campanya contra les actituds sexistes a les festes

"Estem estrets però no em toquis", és el lema de la campanya Respecta'm, que vol posar punt final a qualsevol comportament sexista durant les festes de la ciutat. Una iniciativa que va sorgir l'any passat per prevenir i evitar els abusos d'aquest tipus. La campanya és didàctica, comunicativa i comptarà amb la col·laboració directa de la Guàrdia Urbana.

Tarragona apostarà per segon any consecutiu per la lluita contra les actituds sexistes, de totes les intensitats possibles, que es produeixin a le sfestes de sant Magí i Santa tecla. d'aquesta manera es dóna continuïtat a la capmanya Respecta'm, engegada l'any passat també conincidint amb els festes majors de la ciutat. Els principals objectius de la campanya, que començarà aquest divendres amb una sortida especial del Comando Nits Q, són ajudar a reconèixer els abusos sexuals de baixa intensitat, prevenir l'assetjament i conscienciar les dones i el seu entorn a que denunciïn i sancionin aquest tipus de conductes sexistes.

Una campanya que anirà acompanyada d'una nova manera de treballar de la Guàrdia Urbana per a prevenir i atacar les conductes anomenades de baixa intensitat, és a dir, que no estan tipificades coma delicte o falta, però que produeixen un estat d'assetjament a les víctimes. una nova manera de fer dirigida tant a la víctima com a l'agressor.

La campanya també es complementa amb altres activitats relacionades amb l'àmbit educatiu, amb l'objectiu de conscienciar als més joves de la gravetat d'aquestes actituds sexsites.