Urbanisme aprova l'avançament del Pla Urbanístic del Nàstic

El desenvolupament urbanístic de l'entorn del camp del Nàstic s'avança a l'actual fase de tramitació del Pla d'Ordenació Urbanística. Estava previst per després de l'expansió del pla de la Budellera, però l'Ajuntament ha optat finalment per fer-ho al mateix temps. Ahir va rebre el vist-i-plau de la comissió d'Urbanisme de la Generalitat.

La construcció de 200 habitatges als terrenys majoritàriament de propietat municipal i del Gimnàstic de Tarragona serà possible en l'actual sexenni de desenvolupament del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal de Tarragona.

S'havia previst pel segon, a partir del 2021, després del creixement de la zona de la Budellera, just a tocar. Ara l'Ajuntament ha sol·licitat a Urbanisme de la Generalitat poder avançar aquest Pla urbanístic a l'actual etapa, coincidint per tant, amb la tramitació de la Budellera. 

Urbanisme n'ha informat favorablement aquesta setmana. La modificació aprofita per reconèixer les instal·lacions existents del Gimnàstic de Tarragona en el seu emplaçament actual.

Dels aprofitaments derivats d'aquesta modificació urbanística en sorgirà la construcció de la ciutat esportiva del Nàstic a l'Anella Mediterrània de Campclar. 

Pel que fa al Pla Parcial de la Budellera, els promotors han de presentar en els propers dies el nou document amb totes les modificacions demanades per la Generalitat i l'Ajuntament, per poder seguir amb el desenvolupament.