Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

La Generalitat aposta per un nou model d'universitats en l'estrena del nou govern de la URV

El nou govern de la Generalitat aposta per un nou model d'universitats que en permeti augmentar el finançament i reduir les taxes de matrícula que paguen actualment els estudiants. Així ho va manifestar aquest dimarts la consellera Maria Àngels Chacón en la seva primera visita a la URV, coincidint amb la posada de llarg del nou govern de la universitat tarragonina. 

Un cop superada l'època de restriccions pressupostàries obligades per l'endeutament de la Generalitat, ara és el moment de plantejar un nou model d'universitats que incideixi en una millora del finançament i una reducció de les matrícules universitàries.

Amb aquest programa de treball al capdavant del departament d'Universitats ha arribat la consellera Maria Àngels Chacón a la seva primera visita a la Universitat Rovira i Virgili, coincidint amb l'acte de presentació oficial dels nous membres del  govern de la universitat tarragonina. Acompanyada pel nou director general d'universitats, l'ex-rector de la URV Francesc Xavier Grau, Chacón s'ha compromès a aprofundir en la tasca de buscar un nou pacte per la universitat.

Un nou equip de la URV que s'ha presentat oficialment un mes després de la seva presa de possessió. Unes setmanes que la nova rectora Maria José Iglesias ha qualificat de molt positives per a prendre el pols actual de la universitat del territori.

tac12 newsletterSubscrigui's al butlletí de TAC12
per estar al dia de què passa al Camp de Tarragona