Cap de setmana de diades castelleres de Sant Pere a Tarragona

A Tarragona, a Sant Pere i Sant Pau la colla local va obrir plaça amb el 3d8 per descarregar tot seguit el segon 4d8 del curs, que tancava el cercle obert el 1995, quan van el van carregar per primer cop al barri, no podent-lo descarregar a casa fins a aquest dissabte.

Van tancar l'actuació amb el 5d7 i deixant la imatge d'un pilar de cinc a l'antiga, amb un espadat en què el segon no agafava el terç. A la mateixa diada els Xicots de Vilafranca van tenir en el 2d7 el millor castell, mentre que els Xiquets de Vila-seca van descarregar tres castells de sis.

I l'altre focus d'atenció a la ciutat de Tarragona es va centrar en una altra diada de sant Pere, la del Serrallo. En aquesta els Xiquets de Tarragona van signar la millor actuació sumant novament els dos castells bàsics de vuit, als que van sumar el 4d7 amb l'agulla. Un castell que va ser la millor estructura dels locals Xiquets del Serrallo, tot i que en van haver de desmuntar un intent, el van acompanyar dels dos castells bàsics de set. Per últim, els Castellers d'Altafulla van tenir en el 2d6 el seu millor castell.