Tarragona 2018 ofereix a les entitats invitacions per la clausura dels Jocs

Nova mesura per evitar una nova crisi dels seients buits als Jocs Mediterranis. Tarragona 2018 posa a disposició de les entitats culturals, esportives i socials entrades gratuïtes per la clausura d'aquest diumenge. Una gala que podran seguir en directe aquí a Tac12. Per cert, un dels detalls que ja ha trascendit és l'actuació de músic de pop latino, el català Álvaro Soler.

L’organització dels Jocs Mediterranis no vol que es repeteixi la imatge de cadires buides durant la cerimònia de clausura, que es farà aquest diumenge. Serà l’acte que tancarà oficialment els Jocs i una de les dificultats afegides per omplir el Nou Estadi és que molts esportistes ja hauran marxat, perquè en alguns casos farà ja dies que hauran acabat les seves competicions. Des de l’organització dels Jocs han explicat que posen entrades a disposició de les entitats i col·lectius socials de l’esport o la cultura. 

L’organització, amb dades a la mà, ha confirmat que la participació als Jocs està sent de rècord. Tot i això, l’any vinent i en un congrés s’analitzarà el futur dels Jocs Mediterranis. Entre les propostes de futur, racionalitzar esports i compactar el programa.

La cerimònia de clausura serà aquest diumenge a partir de les 9 del vespre al Nou Estadi. Un acte que es podrà seguir en directe a TAC12 a partir ja de les vuit, amb la prèvia de la gala. Entre les actuacions musicals confirmades, la del cantant català Álvaro Soler.