Tarragona 2018 considera anècdotes les incidències davant l'èxit dels Jocs

Compareixença aquesta tarda dels màxims responsables dels Jocs Mediterranis. Demanen que no es doni més importància a les incidències puntuals que s'estan registrant, com la suspensió avui de les proves de bàsquet 3x3 o els problemes ahir amb els àrbitres de lluita. Asseguren que els Jocs són un èxit participatiu, amb rècords d'esportistes i amb una gran qualitat a les competicions.

La suspensió de la competició de Bàsquet 3x3 al Camp de Mart de Tarragona ha estat l’última incidència que ha marcat el desenvolupament dels Jocs Mediterranis. Les plaques de la pista instal·lada especialment per la ocasió s’han desajustat, fent impossible el joc sobre l’entarimat. La reparació ha fet posposar la prova fins demà dijous.

Aquesta ha estat la gota que ha fet vessar el got a Tarragona 2018 i ha obligat als seus màxims responsables a convocar una compareixença de premsa aquesta tarda per defensar l’organització. Aquestes incidències, segons els màxims responsables, només són anècdotes.

Tarragona 2018 defensa que per damunt de tot hi ha l’èxit de participació als Jocs Mediterranis, amb rècords d’esportistes i delegacions participants, amb 600 persones més de les esperades. I una qualitat esportiva excepcional.

Segons els responsables dels Jocs, fets com la plantada, aquest dimarts, dels àrbitres de lluita per problemes de pagament, són circumstàncies que no responen a cap error de l’organització, i a les quals han sabut adaptar-se. Anècdotes per tant com el descuit amb les medalles a Natació, i la imatge viral de Mireia Belmonte col·locant-la a la seva contrincant. L’organització diu que no amaga les dificultats però que es dona per satisfeta del desenvolupament dels Jocs.