Entitats i partits sobiranistes denuncien l'absència de les seleccions catalanes als Jocs

 

Aprofitant precisament la celebració dels Jocs Mediterranis, entitats sobiranistes i partits han denunciat la no-presència de les seleccions esportives catalanes. A més, han explicat que dissabte participaran en una manifestació a Tarragona en què es defensaran els drets humans.

Al Balcó del Mediterrani, entitats i partits sobiranistes han fet una reivindicació unitària: denuncien que les seleccions esportives catalanes no tenen cap representació als Jocs Mediterranis i demanen que aquesta situació es redreci. L’acte ha comptat amb el suport de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes, Òmnium i l’ANC, a més dels partits independentistas. L’absència de les seleccions catalanes no és l’única situació que denuncien. També recorden que hi ha representants polítics o a la presó o a l’exili.

Els participants a l’acte han anunciat que participaran a la manifestació que es celebrarà aquest dissabte a la tarda a Tarragona. Un acte per protestar contra la vulneració de drets humans que es viu als països mediterranis. Organitzada per una vintena d’entitats, la marzxa acabarà precisament al balcó del Mediterrani.