×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 351

El nou subdelegat serà especialment sensible amb les Terres de l'Ebre

L'exalcalde de Tortosa, Joan Sabaté, diu que és tot un repte ocupar el càrrec de subdelegat del govern espanyol a Tarragona. Assegura que treballarà per tot el territori, però sent especialment sensible a la realitat ebrenca. La seva incorporació és immediata. Amb aquest nomenament Sabaté torna a la primera línia política.

El nou subdelegat del govern a Tarragona, Joan Sabaté, ja s’ha acomiadat de l’Institut Cristòfol Despuig, de Tortosa, on fins ara era professor, per incorporar-se a la seva nova feina. Qui va ser alcalde de Tortosa pel PSC entre 1999 i 2007, empren ara un nova etapa dins l’estructura del govern de Pedro Sánchez, a qui Sabaté va donar suport a les primàries del partit. Assegura que és tot un repte, després d’una llarga trajectòria política.

Joan Sabaté es converteix en el primer ebrenc que ocupa el càrrec de subdelegat. Assegura que tindrà en compte tot el territori, però serà especialment sensible a les Terres de l’Ebre.

Un dels temes que Joan Sabaté tindrà damunt la taula és el desviament de camions de la Nacional 340 a l’AP-7, però també haurà d’atendre qüestions com les relacions institucionals entre administracions. Llicenciat en Geografia i Història de 60 anys és un dels principals representats de la línia més constitucionalista del PSC.