Comencen les primeres competicions dels Jocs Mediterranis

Els Jocs Mediterranis de Tarragona 2018 han començat aquest matí amb les primeres competicions de voleibol, futbol i tir amb arc, l'obertura de l'Anella Olímpica i un ampli dispositiu de seguretat preparat, i també de mitjans de comunicació. 16 seus, prop de 4mil esportistes, 3.500 voluntaris, 33 disciplines els han de convertir en els més grans de la història. 

Les instal·lacions estan a punt, i aquest matí ja s'hi començava a veure moviment, sobretot a la piscina olímpica, inaugurada fa pocs dies. Els nedadors olímpics volien provar-la abans de l'inici de les competicions d'aquest dissabte. On ja han començat les competicions és a la pista d'atletisme, les de tir a amb Arc, encara que sense públic. Només alguns familiars d'arquers, com el mundialista espanyol Pablo Acha, que ha portat a Tarragona els seus pares i familiars que ja han gaudit de la seva primera victòria als jocs. 

L'arribada de milers d'espectadors, a partir de demà, serà el repte més important dels que aspiren ser, i ja ho són en dades, els millors Jocs Mediterranis de la història. I els voluntaris en seran part important.

Tot plegat seguit per un equip de 130 professionals de TAC12 i la Xarxa de Comunicació Local que ja ha començat a treballar per la programació especial que oferirem a partir d'aquesta nit, cada dia, en aquest plató situat a l'Anella Mediterrània. Oferirem retransmissions de la majoria de competicions, butlletins horaris cada dues hores i a la nit, un programa especial amb el resum de tota la jornada.