×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

Castells de 9 de la Jove i la Joves en un cap de setmana de transició

Cap de setmana de transició al món casteller abans de les grans diades de La Bisbal i Sant Magí d'aquesta setmana. El més destacat, els castells de nou pisos de la Jove de Tarragona a La Canonja, i de la Joves de Valls a Vialfranca

Placa commemorativa La Canonja pel primer castell de 9 pisos que veia el municipi la temporada passada, el 3d9 amb folre de la Jove de Tarragona. un castell que va tornar a ser aquest diumenge la millor construcció dels liles a menys d'una setmana de Sant Magí. Els del Cós del Bou van completar la diada amb castells amb visió de futur com el 4d8 amb el pilar d ela segona ronda i, sobretot el 2d8 folrat de la tercera. Un castell que els d'Aleix Bordas van descarregar per segona vegada aquest curs i que encara té possibilitats de pujar un pis més dissabte a la Plaça de les Cols. També podria pujar un pis més el pilar de set amb que van tancar l'actuació.

Al costat dels liles els Xiquets del Serrallo també van rodar castells per Sant Magí descarregant la clàssica de set abans de tornar a encarar els castells de set i mig dissabte.

L'altra colla del Camp de Tarragona que va descarregar un castell de nou pisos aquest cap de setmana va ser la Joves de Valls, que va continuar amb les seves bones sensacions a la diada de Cal Figarot a Vilafranca. Els vallencs van obrir plaça amb el 3d9 folrat per a atacar a la segona ronda el 4d8 amb el pilar, castell que tot i que tècnicament va quedar en intent desmuntat, ja que l'enxaneta del pilar va començar a baixar abans que es deixessin de braç els segons del castell, la colla va donar per descarregat. Van tancar l'actuació amb dos castells que volen pujar un pis més aquest dimarts a La Bisbal com el 2d8 i el pilar de set folrats. Una diada en que també hi seran un Castellers de Vilafranca que van signar l'únic Gamma extra del cap de setmana en forma de 2d9 amb folre i manilles.

També serà a La Bisbal la Colla Vella, que dissabte va rodar castells de la Gamma alta de vuit a Vallmoll. Els rosats hi van descarregar el 4d8 amb el pilar i el 5d8, que podrien pujar un pis més també a La Bisbal, i van estrenar aquesta temporada el 3d8 amb el pilar, a més de descarregar el pilar de 6. Al seu costat els Xiquets de Vila-seca van descarregat el 3d7 com a millor castell, uns castells

de set amb els que no van poder els Castellers d'Altafulla, que van completar castells de 6.

Per últim la Vella també va actuar diumenge a les Nits Daurades de Salou, amb els castells de vuit bàsics com a millors construccions.