La ministra Batet inaugurarà la piscina de l'Anella Mediterrània aquest dissabte

Dissabte s’inaugurarà la piscina de l’Anella Mediterrània ho farà la ministra de Política Territorial Meritxell Batet. Ho ha anunciat avui l’alcalde de Tarragona aprofitant un acte amb totes les seus de Tarragona 2018 que ha servit per escenificar la unitat del projecte quan falten 8 dies perquè arrenquin els Jocs.

La vicepresidenta Soraya Sáenz de Santamaría havia d’inaugurar la piscina de l’Anella Mediterrània, pagada per l’Estat. Però la moció de censura va fer cancel·lar l’acte. Fa dies que les obres d’aquest equipament van finalitzar i per fi s’inaugurarà, serà aquest dissabte. Vindrà a fer-ho algun membre de l’executiu de Pedro Sánchez, tot a punta a la ministra catalana de Política Territorial Meritxell Batet.

Amb la piscina inaugurada només quedarà el Palau d’Esports. Una inauguració que es farà el proper dimecres a càrrec del president de la Generalitat Quim Torra. D’aquesta manera totes les instal·lacions pels Jocs ja quedaran a punt.

També ja estan llestes les 14 seus tarragonines. Quan falten 8 dies pels Jocs s’ha volgut mostrar una imatge d’unitat cap a Tarragona 2018. A banda també s’ha signat un conveni entre tots els municipis seus on es diu que a partir d’ara i fins la finalització dels Jocs, el comitè organitzador és el màxim responsable de totes les instal·lacions esportives. L’alcalde de Tarragona ha aprofitat per agrair el suport que sempre han mostrat totes les seus.

Ballesteros ha volgut deixar clar que tot ja està preparat per marcar un dels punts d’inflexió més importants que ha viscut mai el territori com són els Jocs Mediterranis Tarragona 2018.