Bic Graphic estrena noves instal·lacions un any després de l'ERO

 

Bic Graphic ha inaugurat aquest dijous les noves instal·lacions de l'empresa a la seva planta de Tarragona, al polígon Entrevies. Es tracta d'una reestructuració de la zona de fabricació i rotulació dels bolígrafs i encenedors que es produeixen aquí, que arriba just un any després de l'ERO que va provocar l'acomiadament de 120 treballadors.  

Bic Graphic ha invertit 1'5 milions d'euros en la seva nova planta de producció i serigrafia a Tarragona. Ja fa un any de l'acomiadament de 120 treballadors en l'Expedient de Regulació d'Ocupació que es va acordar amb el Comitè d'Empresa, al·legant motius econòmics. Ara es posen en marxa unes noves instal·lacions que s'han habilitat a la fàbrica del polígon Entrevies. L'objectiu és optimitzar els processos de fabricació per comanda i amb maquinària d'última generació.

La transformació de la planta s'ha fet amb la producció en funcionament, però aconseguint alhora importants canvis en els espais de treball, per reforçar les sinèrgies entre professionals. D'aquí surten anualment 80 milions de bolígrafs, més de la meitat dels quals fabricats d'inici a final a Tarragona.