La Volta a Tarragona recupera la presència de ciclistes elit

Dissabte i diumenge el territori acollirà una prova esportiva de primer nivell. Es tracta de la Volta a Tarragona, la cursa ciclista estatal i que compleix 56 edicions. I amb la participació de corredors elit.

Constarà de 3 etapes, la primera d'elles una contrarellotge a L'Hospitalet de l'Infant, de 12,5 quilòmetres i que servirà també de Campionat de Catalunya màster, amb 250 participants. La mateixa tarda de dissabte el pilot afrontarà l'etapa de la Pobla de Mafumet, de 80 quilòmetres amb pas per municipis com El Morell i Vilallonga del Camp. La Volta a Tarragona es tancarà diumenge al matí amb l'etapa reusenca de 90 quilòmetres i amb l'ascensió al Coll de la Creu per marcar diferències.

Es preveu la presència de diversos corredors de categoria elit i la participació de 22 equips. Els elit han desaparegut de les passades edicions i aquest és un pas més per recuperar el pes de la cursa al calendari català i estatal. Es preveuen, d'altra banda, activitats infantils paral·leles i l'assistència total de gairebé 10.000 espectadors. La primera edició va celebrar-se l'any 1908. El guanyador del 2017 va ser el reusenc Carles Juncosa