Així serà l'esquí nàutic de Tarragona 2018

Els companys de Lleida TV ens acosten una de les especialitats més espectaculars dels Jocs Mediterranis i que es durà a terme a la Marina Port Tàrraco.

L'esquí nàutic, un esport amb menys de 100 anys d'història, és una de les 33 disciplines presents als Jocs Mediterrani. Tot i comptar amb 4 modalitats bàsiques com són els trucs, el salt, el wakeboard i l'eslàlom, només aquesta última tindrà representació als Jocs. Serà el tercer cop que el torneig acull aquesta disciplina després de les 2 últimes edicions a Itàlia i Turquia.

Cada selecció hi participarà amb 4 atletes, 2 dones i 2 homes. Un dels atletes que integrarà la selecció espanyola és el barceloní, Álvaro Noguera, que es prepara per a la cita entrenant a les instal·lacions lleidatanes de 2 Llacs a Gimenells. Ell ens explica les especificitats de l'eslàlom.

Si hi ha un element que pren especial rellevància en el transcurs de les passades de l'eslàlom, aquest és l'acceleració.

Malgrat que Espanya és un país poc professionalitzat i per tant, la selecció no parteix com a favorita, el handicap de disputar la competició al mar pot fer trontollar les aspiracions dels països amb més nivell.

Noguera formarà equip amb Roger Ballús, Sandra Botas i Patricia Escolar. Tot i que el barceloní ja ha disputat d'altres competicions internacionals aquesta serà la seva primera participació en els Jocs del Mediterrani.