El Madison, prova prèvia del volei platja dels Jocs Mediterranis

Avui ha començat la construcció de la pista de volei platja de Tarragona 2018. Se situarà a la Platja de l'Arrabassada que, dies abans dels Jocs, del 14 al 17 de juny, acollirà el circuit Madison per cinquè any.

La pluja no ha frenat les tasques inicials de construcció de l'estadi efímer de volei platja amb major capacitat que s'ha instal·lat mai a la ciutat de Tarragona. Els requeriments dels Jocs Mediterranis incrementaran l'habitual aforament fins als 1.500 espectadors, amb 3 grades i no pas amb 2 com habituallment, i amb una darrera paret per a compromisos publicitaris.

Els mateixos organitzadors del circuit de volei platja que passa pel territori cada estiu col·laboren també en l'organització de l'especialitat present al programa de Tarragona 2018. Per això, amb l'objectiu de facilitar el bon desenvolupament competitiu, s'avançarà el circuit Madison, d'accés gratuït per als espectadors. No es durà a terme a l'agost, com sempre, sinó del 14 al 17 de juny, serà la prova test dels Jocs.

Mentre que el Madison comptarà amb 40 parelles, 20 masculines i 20 femenines, el volei platja de Tarragona 2018 veurà en acció 11 parelles d'homes i 10 de dones provinents de 15 països diferents. El voleibol platja es desenvoluparà del 28 al 30 de juny.