×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

Els Xiquets ja assagen a l'Ajuntament però demanen celeritat per tornar al seu local

Després de setmanes assajant al carrer on en espais totalemnt improvistas, els Xiquets de Tarragona van estrenar ahir al vespre el que, de moment, serà la seva nova casa, el Pati del Pou de l'Ajuntament de Tarragona. Una solució que agraeixen però que recorden és provisional i demanen celeritat en els informes relatius al local del carrer Santa Anna

44 anys després d'abandonar l'edifici per a instal·lar-se al local del carrer Santa Anna, aquest dimarts els Xiquets de Tarragona van tornar a assajar al palau consistorial tarragoní, aquest cop al Pati del Pou, que ha patit una important remodelació per a acollir aquesta tornada.

Un retorn dels Xiquets a l'ajuntament forçat pel mal estat estructural de l'edifici del carrer Santa Anna, i a l'espera de conèixer el resultat dels informes tècnics que han de determinar l'estat exacte de l'estructura, quina ha de ser la solució de la mateixa i quins terminis es marquen per a que pugui tornar a estar disponible per a la colla matalassera.

Des de la direcció dels de la camisa ratllada agraeixen la solució proposada pel consistori, però recorden que és provisional i a l'espera d'una solució definitiva.

Des del consistori s’espera que el diagnòstic pugui ser ràpid, però no es donen terminis.

De moment doncs, elements clàssics d'un local d'assaig com el terra atenuant o les barres per a ajudar als més petits i als nouvinguts ja formen part de les dependències municipals per a ajudar als Xiquets a preparar la primer gran cita de la temporada, la diada de Sant Joan