Sant Joan recupera la plaça Corsini i continua amb la descentralització d'actes

La recuperació de la Plaça Corsini i l'augment d'actes programats fora de la Part Alta marcarà la celebració de la festivitat de Sant Joan a Tarragona. En total, 24 actes distribuits al llarg de dues setmanes. 

12 anys després la Plaça Corsini de Tarragona tornarà a ser l'epicentre de la celebració de la revetlla de Sant Joan a la ciutat, amb una celebració que s'allargarà fins les cinc de la matinada i que acollirà la foguera municipal, encesa enguany amb la Flama del Canigó. Serà així després de que el correfoc de la revetlla de Sant Joan recuperi el seu recorregut tradicional, sortint de la plaça de la Mitja Lluna i arribant al mercat a través de la rambla Nova.

És la principal novetat d'una festivitat de Sant Joan que a Tarragona s'allargarà durant dues setmanes, des de la Desvetlla dels Ninots que recorrerà els carrers de la Part Alta el dissabte 16 fins al correfoc infantil que es farà a Torreforta el dia 30. Entremig fins a 24 actes, 10 mes que l'any passat, que s'estendran per diverses zones de la ciutat, seguint el projecte de descentralització de les festes que impulsa el consistori tarragoní.

Altres actes destacats de la festivitat seran el concert de tribut a Bruce Springsteen que es durà a terme a la Capsa de Música el dissabte 16, un concert de la Banda Unió Musical a Sant Pere i sant Pau el 17 o la tradicional diada castellera del dia de Sant Joan a la tarda a la plaça de la Font