La Unió Europea concedeix una subvenció de 2 milions d'euros als Jocs Mediterranis Tarragona 2018

La Unió Europea ha concedit una subvenció de dos milions d’euros per als Jocs Mediterranis Tarragona 2018. És la màxima partida que Europa pot aportar pels Jocs. Els diners es destinaran al pressupost operatiu. Des de l’organització de Tarragona 2018 es mostren molt satisfets i asseguren que a Europa hi ha un gran interès per aquesta competició.

Feia temps que Tarragona estava pendent que la Unió Europea concedís una subvenció als Jocs Mediterranis. Finalment Europa aportarà dos milions d’euros, uns diners que arriben gràcies a una partida extraordinària que s’ha creat per esdeveniments de caràcter especial i on Tarragona va ser el millor projecte que es va presentar. Aconseguir els diners no ha estat feina fàcil, s’ha tardat gairebé dos anys.

L’alcalde ha destacat que aquesta aportació garanteix una suficiència financera. És per això que Ballesteros s’ha mostrat molt agraït als eurodiputats de casa nostra que ho han fet possible. Aquests dos milions d’euros es destinaran al pressupost operatiu dels Jocs. Concretament a les cerimònies d’obertura i clausura, al transport dels diversos comitès i acreditacions i personal de Tarragona 2018.